HemArrangemangBli medlemLänkarStyrelseArkivKontakt

2018-11-19
Föredrag om "Offshore generation" och "District Heating systems"
2018-11-28
Studiebesök hos TPC AB i Hallstahammar

2018-11-13
Energy Hub 2018. Tisdagen den 13:e november
2018-11-12
Mark Irwin, vD för TPC i Hallstahammar berättar om deras verksamhet

Samarbete med Meetup-gruppen "teknikintresserade i Västerås"

Teknikintresserade i Västerås är Västerås första meetup-grupp. Den består av tekniknördar intresserade av robotar, mjukvara för inbyggnad, linux, realtids programmering, datakommunikation, utvecklingsmetoder för mjukvaruutveckling, ja allt möjligt som har med teknik att göra.

Tekniska föreningen har fört diskussioner med Meetup-gruppen om gemensamma arrangemang i framtiden. För er som är intresserade av meetup-gruppen och deras arrangemang hänvisas så länge till deras webbsida: http://www.meetup.com/VasterasTechNerds

Redan torsdagen den 8 december håller gruppen sin nästa träff vid Västerås Science Park. Då gästar Johan Kraft och berättar för gruppen om trender inom området programförståelseverktyg riktade mot inbygd programvara.

Varmt välkomna hälsar Meetup-gruppen!