2017-11-28
2017-12-15
Tekniska nyheter 2017, Björn O Nilsson IVA

2017-11-15
Hur dieselmotorer kan uppfylla både partikel och NOxkrav samtidigt med hjälp av modellering
2017-10-04
"Ägarens roll i företaget". Film och paneldebatt 4:e oktober 2017

Renata Chlumska - Världens mesta äventyrerska

Tekniken i äventyret med Renata Chlumska

Tekniska föreningen inbjuder Dig till en spännande föreläsning med Renata Chlumska.

Renata Chlumska är känd för att som första svenska bestiga Mount Everest, samt för att hon har cyklat från Nepal till Sverige. Renata var även baslägerschef för Göran Kropps Mount Everest-expedition.

Vid det efterföljande minglet får du möjlighet att utöka ditt professionella nätverk. Här träffar du likasinnade personer med erfarenhet från olika branscher från såväl stora som små företag och organisationer.

Tid och plats: 21 oktober kl 18:00-21:00 på Aros Congress Center.

Kostnad: 200 SEK/person inkluderar föreläsning och mingeltallrik med ett glas vin/öl, alternativt alkoholfri dryck.

Vid anmälan erbjuder vi Dig som tidigare inte är medlem i förening medlemsskap i föreningen för resterande delen av året.

Var vänlig betala anmälningsavgiften till plusgiro 86913-1 (Tekniska Föreningen med Elektriska Klubben). Glöm inte att ange ditt namn. Sista anmälningsdag är 6 oktober.

Varmt välkommen!

Direktlänk till arrangemanget: