HemArrangemangBli medlemLänkarStyrelseArkivKontakt

2018-09-18
Föredraget om batteriteknik med professor Kristina Edström inställt/uppskjutet.
2018-05-07
Våravslutnig med studiebesök och mat måndagen den 7:e maj 2018, kl 17

Tekniska Föreningen med Elektriska Klubben har årsmöte torsdag 15 februari kl 17:30 på Vasakällaren.

Vi börjar med årsmötesförhandlingarna kl 17:30, därefter äter vi en buffé och avslutar med ett föredrag om "Tryckt Elektronik".

Tommy Höglund, process manager hos RISE Acreo i Norrköping, berättar om "Tryckt Elektronik" och innovationsklustret "Printed Electronics Arena" och ger exempel på tillämpningar. Tommy visar också några demo.

Medlemmar betalar 100:- / person för buffén, inkl bordsvatten/lättöl. Betalningen erläggs i "cash" vid mötet. TFEK subventionerar överskjutande kostnad. Starköl/vin finns att köpa. Anmäl om du vill ha kött eller fisk i rutan "övriga önskemål".

Vi behöver din anmälan senast söndag 2018-02-11, för att beställa mat från restaurangen

Lokal: Vasakällaren (på Vasagatan, intill Piazza Di Spagna).

Datum: 2018-02-15

Tid 17:30